top of page
E-book Autismevriendelijke vakanties - banner

E-BOOK
Vakantieverblijven autismevriendelijke maken

Op vakantie gaan, dat doet iedereen wel eens graag! Echter, voor mensen met autisme is dit niet zo eenvoudig en zijn de juiste aanpassingen of hulpmiddelen nodig. In ons e-book leggen we uit hoe je logies en het verblijf op zich autismevriendelijk kunt maken.

Het e-book 'Vakantieverblijven autismevriendelijk maken' geeft enerzijds een basisuitleg over autisme, maar geeft ook een aantal inzichten en tips om je vakantieverblijf aan te passen voor deze doelgroep. Sommige aanpassingen vragen weinig tijd en budget en kunnen voor vele mensen zorgen voor meer rust. Andere aanpassingen zijn meer specifiek en vragen daarom misschien ook meer tijd en budget.

In het e-book vind je de volgende hoofdstukken:

  • Wat is autisme? Een korte uitleg over autisme spectrum stoornis en kenmerken van de diagnose.

  • Werken op maat: Elke persoon met ASS is anders en heeft zijn haar eigen sterktes en moeilijkheden. Ondersteuning vraagt dus om maatwerk.

  • Je vakantieverblijf autismevriendelijk maken: Een aantal concrete tips om je verblijf autismevriendelijk te maken vanaf de boeking tot het uitchecken.

  • Hulpmiddelen aanbvieden aan personen met ASS: Welke hulpmiddelen voorzie je om het verblijf van ASS zo aangenaam mogelijk te maken?

  • Extra info: Autisme & toerisme: Links naar diensten en websites met nuttige info.

Inclusief handige checklist, extra downloads en links!

E-book bestellen
E-book autivriendelijke vakanties

Beste hier je gratis E-book

Bedankt voor je bestelling! Je ontvangt de downloadlink binnen enkele minuten in je mailbox.
Niet ontvangen? Check voor de zekerheid je spam mailbox.

bottom of page