top of page
banner aloha.png

Aloha - loketfunctie

‘Ik ben bezorgd over het feit dat mijn kind nog steeds niet spreekt’

‘Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind met autisme beter slaapt?’

‘Hoe kan ik de taalontwikkeling van mijn kleuter stimuleren?’

‘Zou mijn kind recht kunnen hebben op een zorgtoeslag?’

 

Heb je als ouder soms vragen zoals deze? Weet je niet altijd wat de juiste aanpak is om je kind te ondersteunen? Bij Aloha kan je vrijblijvend binnenlopen met al je vragen en bezorgdheden over je kind met ontwikkelingsmoeilijkheden of een (vermoeden van een) beperking.

Wegwijs, Kids en Ganspoel, drie gespecialiseerde diensten, slaan de handen in mekaar met een nieuw aanbod voor kinderen met een (vermoeden van) beperking en hun persoonlijke en/of professionele netwerk. Een medewerker met een brede handicap-specifieke kennis luistert naar de vraag en zal een grondig advies geven.

Praktisch

We hebben als diensten veel ervaring in het begeleiden van (het netwerk van) kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, ontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden met de spraak-taalontwikkeling, een verstandelijke, motorische, visuele, auditieve of meervoudige beperking. We zijn er om iedere vraag of zorg rond ontwikkeling of een (vermoeden van een) beperking te beluisteren en om advies en laagdrempelige ondersteuning aan te reiken. 

We zijn er voor de cliënten zelf, voor ouders, mantelzorgers, van kinderen maar ook voor andere professionelen ter versterking van hun eigen werking. 

Je vindt ons éénmaal per week op drie verschillende locaties (voorlopig enkel in de regio Noord-West Limburg). Op deze locaties zijn ook nog andere diensten aanwezig, waardoor we vlotter kunnen samenwerken, afstemmen en krachten kunnen bundelen. 

Je vindt ons op onderstaande locaties en momenten.

Een afspraak maken is niet nodig.

image.png
Aloha Beringen​

Op woensdag van 9 tot 12 uur                                          
Stadhuis Beringen
Collegestraat 1
3580 Beringen

image.png
Aloha Heusden-Zolder​

Op maandag van 13 tot 16 uur                                        
Huis van het Kind Kameleon

Rode Kruisstraat 1

3550 Heusden-Zolder

image.png
Aloha Hamont-Achel

Op dinsdag van 13 tot 16 uur                                        
Huis van het Kind

Kloosterstraat 15

3930 Hamont-Achel

bottom of page