top of page

Bedankt om ons te steunen!



De laatste maanden hebben heel wat initiatieven evenementen georganiseerd om onze dienst te steunen. Een welgemeende dankjewel aan iedereen die deelnam!



Rotaract Club Hasselt

Op 15 en 16 oktober stond Hasselt weer in het teken van de Jeneverfeesten. Waar ook dit jaar Rotaract Club Hasselt opnieuw klaar stond om borreltjes te verkopen voor het goede doel. Dit jaar doneerde zij de opbrengsten hiervan aan onze dienst. Een grote dankjewel Rotaract Club Hasselt!



Ambiorix Run

Op zaterdag 1 oktober 2022 stonden heel wat sportievelingen aan de startblokken van de “Ambiorix Run” om een afstand van 5 of 10 km te lopen. Ook enkele sportieve thuisbegeleidsters stonden aan de start. De organisatoren van de Ambiorix Run kozen voor deze editie als goede doel de Limburgse Stichting van Autisme. Ook deze organisatie en alle deelnemers willen we bedanken voor hun steuntje in de rug


Crossfit Non Deficere Hasselt

Op 11 november organiseerde Crossfit Non Deficere 12 uur sporten voor het goede doel. En dat goede doel wat deze keer LSA! Een bende sportievelingen, jong of oud, solo of in groep, kon op de beats van enkele DJ's helemaal los gaan. En dat leverde heel wat centjes op! Bedankt hiervoor!



Ferm Opglabbeek

Tenslotte willen we ook Ferm Opglabeek bedanken. Deze creatieve dames hebben voor ons de kleurenmonsters gehaakt. Deze monstertjes kunnen in de thuisbegeleiding gebruikt worden wanneer er rond emoties/gevoelens gewerkt wordt. Ze hebben flink hun best gedaan wat een mooi resultaat opleverde. Bedankt!!

18 weergaven0 opmerkingen
bottom of page