top of page

SmartGames: Op een speelse en leuke manier je hersenen trainenBen je opzoek naar een leuke, speelse en tegelijkertijd ook efficiënte manier om je hersenen te trainen? Dan zijn SmartGames de ideale oplossing!


SmartGames zijn logische denkspellen met opdrachten verdeeld over 4 of 5 niveaus. Er zijn al SmartGames voor kinderen vanaf 2 jaar en SmartGames voor tieners en volwassenen. Train je hersenen met deze spellen voor één speler of daag je gezin uit met onze spellen voor meerdere spelers.


Je hebt binnen het SmartGame assortiment de keuze uit verschillende en zeer uiteenlopende spelletjes. SmartGames zijn niet alleen leuk, je kunt er ook veel van leren. SmartGames komen op veel cognitieve vlakken ten goede, zoals:

  • het logisch denkvermogen

  • geheugen

  • ruimtelijk inzicht

  • het probleemoplossend vermogen

Het spelen van SmartGames verloopt stapsgewijs, eerst bekijk je de opstelling in de handeling om deze vervolgens na te bouwen. Enkel wanneer de opdracht volledig is uitgevoerd, mag je naar de volgende opdracht overgaan.


SmartGames zijn uitstekend voor personen met ASS omdat de opdrachten enorm gestructureerd, visueel en duidelijk zijn. SmartGames kunnen ook op volledig zelfstandige basis uitgevoerd worden.


SmartGames kan je aankopen in je dichtstbijzijnde speelgoedwinkel (Dreamland, Toychamp, Fun, Standaard Boekenhandel, enzovoort…) of online via hun eigen website www.smartgames.eu, bol.com of de online shop van speelgoedwinkels.


TIP: SmartGames uitlenen via de Autitheek

Wist je dat je ook verschillende SmartGames kunt uitlenen via onze Autitheek? Bekijk hier de lijst van uit te lenen SmartGames.


De Autitheek is elke donderdag open van 9:00 tot 16:30.

57 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page