top of page

Een terugblik op de Autitheek Opendeurdag


Op 25 maart mochten in de we heel wat geïnteresseerden ontvangen die eens kwamen snuisteren in het boeken, spellen, hulpmaterialen, snoezelkoffer,… van de Autitheek. De opendeurdag was een groot succes!


Naar aanleiding van Wereld Autisme Dag op 2 april wilden we ook sensibiliseren. Mensen uit de omgeving van personen met autisme kregen de kans om deel te nemen aan ons belevingsparcours. Dit met als doel om meer inzicht te krijgen in hoe personen met ASS prikkels en informatie verwerken in hun brein.

Kinderen konden ondertussen, samen met onze begeleiding, spelen tijdens de speelsessies. Voor de jongeren hadden we een aantal leuke bordspellen om uit te proberen. In het praatcafé kon er nadien nog iets gedronken worden met een lekker stukje cake uit de kapelanij.


Bedankt aan iedereen die aanwezig was! Zowel de bezoekers en helpers maakte er een geslaagde editie van! We willen via deze weg ook nog even onze vrijwilligers Gwenny en Mara bedanken voor hun hulp. Zij ondersteunen ons bij de openingsmomenten van de Autitheek en hebben ook het beste van zichzelf gegeven tijdens onze opendeurdag.20 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page