top of page

Een terugblik op Wereld Autisme Dag 2023

Bijgewerkt op: 12 jun. 2023KEIvoorAutisme-campagne


Naar aanleiding van Wereld Autisme Dag (2 april) organiseerden Liga Autisme Vlaanderen, Vlaamse Vereniging Autisme, Participate! en sterkmakers in autisme voor het derde jaar op rij een KEIvoorAutisme-campagne en een ontmoetingsdag in Gent. Met deze campagne willen we autisme en autismevriendelijkheid op een concrete en positieve manier in de kijker zetten.


Jaar na jaar geniet de KEIvoorAutisme-campagne meer bekendheid. Er werden veel keien beschilderd, kaartjes geschreven én een 2.000-tal KEIvoorAutisme-pins opgespeld! Ook heel wat mensen deelden hun kei via social media. Benieuwd welke KEIvoorAutisme-berichten gepost werden op Facebook en Instagram? Zoek dan zeker eens op #KEIvoorAutisme en geniet van alle moois dat gedeeld werd!


Ook LSA deelde haar KEIvoorAutisme! Hier kan je het filmpje terug bekijken.


Doe jij volgend jaar ook (weer) mee aan onze KEIvoorAutisme-campagne?


Webinars

Naast de KEIvoorAutisme-campagne en de ontmoetingsdag zette de Liga Autisme Vlaanderen ook de schouders onder een inhoudelijk webinaraanbod voor ouders, broers en zussen, leerkrachten, hulpverleners… Met deze gratis webinars willen we in de periode rond Wereld Autisme Dag een extra stimulans geven aan autismevriendelijkheid in onze samenleving. Met de webinars ‘autisme in de sportclub’, ‘autisme in de jeugdbeweging’ en ‘autisme op school’ bereikten we samen bijna 400 kijkers! Ook onze webinars over ‘autisme en psycho-educatie’ en ‘autisme en brussen’ vielen in de smaak bij heel wat kijkers.


Volgend jaar zijn we er opnieuw met een interessant inhoudelijk webinaraanbod. Hou dus zeker onze website in de gaten in de periode rond 2 april!

27 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page